اتوماسیون صنعتی وساختمان


    TMT_group
"aboute TMT_Group"

لطفا برای بهره مندی از اطلاعات بیشتر در سایت ما عضو شوید. تا اطلاعات جدید برای شما به صورت پیام کوتاه ارسال شود. برای عضویت به ادامه مطلب در پایان هر مطلب بروید. تلفن :09365485151 سامانه پیام کوتاه:30002828300033
سایت های مرتبط
آرشيو مطالب
آرشيو مطالب
آرشيو مطالب
» دستگاه تزریق پلاستیک
دستگاه تزریق پلاستیک
 

بحران انرژی درسال های اخیر به عنوان یک موضوع مهم در دنیا مطرح شده است.درکشور ایران نیزکاهش مصرف برق مورد توجه دولت قرار گرفته است و صنایع مختلف را تشویق به انجام کارهایی مبنی بر کاهش مصرف برق می کند تا آنها ملزم به پرداخت هزینه های سنگین مصرف برق درآینده [با توجه به اعمال تعرفه های جدید برق] نشوند.

به این منظورگروه تی ام تی که مجری اجرای پروژه های اتوماسیون صنعتی در کشور می باشد, اقدام به عرضه پکیج منحصر به فرد Energy saving (PES) نموده است تا موجب کاهش مصرف برق بر روی دستگاه تزریق به میزان  30% الی 60% شود.

دستگاه تزریق مدیریت شده

نحوه ی عملکرد PES برای صرفه جویی در مصرف برق:

·         تنظیم اتوماتیک قدرت خروجی موتور:درحالت عادی پمپ هیدرولیک (موتور دستگاه تزریق) دائما در فرکانس 50HZ و دور نامی کار می کند ولی با بکار بردن این پکیج (PES)  سرعت پمپ هیدرولیک را مطابق با فیدبکی که از شیرپروپورشنال فلو و فشار دستگاه تزریق می گیرد تنظیم می نماید که این کار باعث می شود دور موتوربا توجه به فشار و فلوی مورد نیاز برای هرحرکت دستگاه تنظیم شودودیگرلازم به کارکردن دائم موتور در دور نامی نیست و همین امر باعث کاهش مصرف برق دستگاه می شود.

 

·         اصلاح ضریب قدرت: ضریب قدرت موتور پمپ هیدرولیک در حالت معمولی0.8 0.6 ~ می باشد. هنگامی که از PES استفاده می شود , ضریب قدرت تقریبا به یک می رسد , به این معنی که مصرف توان راکتیو این موتور تقریبا صفر شده و متعاقبا جریان موتور کاهش می یابد.

 

·         استارت نرم موتور هیدرولیک: PES می تواند موتور را با شیب قابل تنظیم استارت و استپ نماید , بنابراین جریان شدید لحظه ای و افت ولتاژ شبکه در هنگام راه اندازی کاملا حذف می شود از طرفی با حذف ضربات مکانیکی ناشی از راه اندازی , عمر پمپ و  تمامی تجهیزات مرتبط بیشتر می شود.

 

·         کاهش برگشت اضافی روغن به تانک: از آن جا که اصولا سیستم های تزریق پروپورشنال معمولا بر اساس فلو و فشار تنظیم شده در هر مرحله کار می کنند , همان میزان به سیستم اعمال شده و مابقی به تانک بر می گردد که با استفاده از PES میزان این برگشتی به حداقل ممکن می رسد که نتیجتا جلوگیری از افزایش دما و اصطهلاک روغن و تجهیزات را به همراه دارد.

 

ویژگی ها و قابلیت های PES

1.       رنج متنوع

2.       کاهش مصرف برق حداقل 30% و حداکثر60% با توجه به نوع دستگاه

3.       کاهش اصطهکاک موتورپمپ و روغن هیدرولیک

4.       کاهش مصرف توان راکتیو

5.       کاهش سر و صدا در سالن تزریق

6.       دارای مدار جانبی استارت موتور در حالت Bay pas (بدون PES) [تضمین کارکرد بدون وقفه ماشین]

7.       استارت و استپ نرم موتور و حذف ضربات ناشی از راه اندازی

8.       دارای راکتیو DC داخلی جهت بهبود ضریب قدرت

9.       قابل نصب بر روی کلیه دستگاه های تزریق مثل هایتین ارس , پارسبان , پولاد , شهاب و میتسوبیشی

10.   ابعاد کوچک با تابلو محافظ در برابر گرد و غبار (



نويسنده : e_tmt | تاريخ : یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:دستگاه تزریق پلاستیک,تابلو برق,اینورتر, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» هوشمند سازی مدارس
هوشمند سازی روشنایی مدارس

 

با توجه به این که در کشور ما ایران برای تولید برق وگاز هزینه های بسیار زیادی می شود و در سالهای اخیر نیز مصرف آنهادر کشور افزایش یافته است باید بتوان از اتلاف این دو انرژی ارزشمند جلوگیری کرد.

دراین راستا گروه تی ام تی طرحی را با عنوان هوشمند سازی روشنائی  در مدارس ارائه می کند.

چنان چه که ازشواهد پیداست مصرف انرژی از روند رو به رشدی بر خوردار است .طبق آمار به دست آمده 30% انرژی تولید شده در ساختمان ها مصرف می شود که یکی از بخشهای ساختمان که مصرف انرژی در آن زیاد است موتور خانه می باشد.

به طور کلی در بسیاری از ساختمان های غیر مسکونی (اداری-تجاری-آموزشی)نیازی به کارکرد موتور خانه پس از اتمام ساعت کاری وجود ندارد که ما را بر آن داشت طرحی با نام هوشمند سازی موتور خانه ارائه دهیم.

همچنین در بعضی مناطق که کسی وجود ندارد چراغ های آنها بدون دلیل روشن است که با هوشمند کردن ، روشنائی هر منطقه در صورت وجود شخص و کم بودن نور تامین می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

در مدارس ،زمانهای که کسی در منطقه ای نمی باشد چراغ های آن،بدون دلیل روشن می باشد.

 

اصلاح روشنایی کلاس های مدارس و جلوگیری از روشن ماندن بی استفاده چراغ های کلاس ها با استفاده از هوشمند کردن آنها با هزینه ای بسیار ناچیز.

 

 

با هوشمند سازی براحتی می توان از به هدر رفتن انرژی برق جلوگیری کرد.

زمانی که در یک منطقه (کلاس،راهرو،.......)شخصی نباشد روشنائی آن منطقه به طور اتوماتیک خاموش می شود.

در زیر به مواردی اشاره شده که باعث صرفه جویی برق مصرفی می شود

1.ساعات تفریح :در زمانهای تفریح لامپ های کلاس ها بدون دلیل روشن می باشند، با اجرای این طرح،کلاس هایی که در آنها کسی وجود ندارد به طور خودکار بعد از، مدت زمان معینی خاموش می شوند.

2.ساعات اولیه : سرایدار مدرسه قبل از شروع ساعت درسی (7:20صبح)سیستم روشنایی را فعال کرده،ولی با اجرای این طرح با ورود دانش آموزان به کلاس یا راهرو،لامپ ها روشن می شوند.

3.زمان پایان مدرسه : در هنگام تعطیل شدن، سرایدار با توجه به صلاح دید خود،لامپ ها را خاموش می کند.با هوشمند کردن بعد از خالی شدن کلاس هاو راهروها لامپ ها به صورت اتوماتیک خاموش شده و از روشن ماندن آنها تا آمدن سرایدار جلوگیری می شود.

4.هنگام نظافت : نظافت در ساعات غروب انجام می شود،که کل لامپ ها معمولا روشن می شوند.ولی با این طرح با حضور سرایدار در هر کلاس یا منطقه،باعث روشن شدن برق آن منطقه می شود.

5.کلاس ورزش : زمانی که، کلاسی ورزش دارد،در این زمان لامپها روشن می مانند که باعث اتلاف انرژی می شود.

6.سرویس بهداشتی کارکنان : لامپ های این سرویس همیشه روشن هستند ولی معمولا در ساعات تفرح مورد استفاده قرار می گیرند.که با این طرح در موقع حضور کارکنان لامپها روشن شده از اتلاف انرژی جلوگیری می کند.نکته قابل توجه،جلوگیری از انتقال آلودگی در هنگام تماس با کلید است.

 

7.راحتی کار : در این طرح سرایدار احتیاج به روشن و خاموش کردن لامپها  ندارد،بلکه همه آنها به صورت خودکار خاموش و روشن می شوند.

8.راهروها: بیشتر مواقع روشنایی راهروها بدون حضور دانش آموزان روشن است.در صورتی که با این طرح لامپها به طور خودکار خاموش می شوند.

 



نويسنده : e_tmt | تاريخ : یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:هوشمند, سازی روشنایی,مدارس,چراغ, هوشمند, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی (تی ام تی) می باشد.